Вебкафе

Реклама која ќе ви помогне при откажување на цигарите! (видео)

Новата телевизиска реклама покажува колку брзо патува отровот од цигарите низ крвотокот и телото, нансеувајќи огромна штета на ограните.

Како што можете да видете, потребно е само неколку секунди да стигне отровот до органите.

Рекламата е дел од кампањата која би требало да го намали бројот на пушачи во Велика Британија. Во оваа кампања истакнато е дека пушењето го зголемува нивото на отрови во крвта, односно кадмијумот во органзимот.

Погледнете ја рекламата, па можеби вие ќе бидете среќникот кој ќе се откаже од оваа лоша навика:

 

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top