Вебкафе

Разоткриен човекот со најголем „алат“: Долг му е 17 сантиметри, остатокот е…


Лекарот кој го прегледа човекот со најдолг пенис на светот, изјави дека неговиот полов орган е долг нормални 16-18 сантиметри, а остатокот од должината е ништо друго туку кожичка. Огромна, воспалена и потечена пенисна кожичка.

Роберто Ескивел Кабрера (55) има толку долг пенис што буквално му виси под колена, а тоја вели дека поради големината на половиот орган е работно неспособен. Стана познат во 2015 година, после виралното видео на кое ја мереше тежианта на својот полов орган за да ја докаже неговата автентичност.

Но, изгледа дека неговиот пенис е сè, само не автентичен. Радиологот д-р Хесус Пабло Муро, кој го прегледа Кабрера, вели дека вистинската должина на неговиот пенис е помеѓу 16 и 18 сантиметри. А остатокот е кожа.

„Кога дојде кај мене да направиме компјутерска томографија, мојот прв впечаток беше дека тоа е прилично необично и уникатно. НИкогаш не сум видел пациент како Роберто. Но, самиот пенис е долг помеѓу 16 и 18 сантиметри од самиот негов корен. Остатокот од органот е само кожа, крвни садови и воспалена кожа“, објаснува лекарот.

Џон Фалкон, кој до пред Мексиканецот го држеше рекордот за најдолг пенис со 34 сантиметри должина, долго време тврдеше дека Кабрера е измамник, а сега тоа го потврди и лекарски експерт.

Кабрера изгради цел имињ како човек со најголем пенис, а поради тоа доби и инвалидска пензија. Ги одби препораките од лекарите да напраив отстранување на кожата за да може да биде способен за сексуални односи.

***

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top