Видео

Растоварање камион со дрва по кратка постапка

Далматинска финта за експресно растоварање камион со дрва.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top