Видео

Пуши џоинт на улица во Скопје и го слави „денот на канабисот“

Девојка сама се снима како пуши џоинт по скопските улици, на јавно место и порачува сите да се придружат на нејзината практика. Потенцира дека на тој начин го слави „денот 4:20“, светски ден (20 април) на канабис културата кој нејзините почитувачи го одбележуваат со пушење канабис во 4:20 PM (попладне – 16:20 според 24-часовно мерење на времето).

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top