Вебкафе

Прв пат се сретнуваат во лифт и веднаш се „фрлаат во акција“ – погледнете ги реакциите


Влегувате во лифт, пред вас има еден дечко во лифтот, на наредниот кат влегува некоја типка. По кратко таа се запознава со дечкото и му се фрла, па почнуваат страсно да се бакнуваат. Никој со никого не се знае – наводно. Таа е сцената од оваа скриена камера. Еве ги реакциите на затекнатите во истата.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top