Еротика

Проститутки ги откриваат најчудните работи кои клиентите ги побарале од нив


Ништо не е толку интересно како доживувањата на сексуланите работници. Се одвиваат во во интимни соби, и постојат интересни случки.

Дванаесет жени кои се занимаваат со проституција ги отрија најчудните барања кои им ги упатиле клиентите.

„На крај не се сретнавме, но сакаше да бидам гола во џакузи, а тој да ми ги депилира нозете“.

„Типот испече куп колачи и сакаше да одам по нив боса. Во пораката стоеше дека сака да ги изгазам колачите на неговиот тепих. Беше чудно, но тоа беа најлесно заработените 75 долари“.

„Неколку пати ме ангажираше да седам со него, пијам вино и гледам ДВД со снимки од концертите на Иглс“.

„Морав да свирам на гајда, а тој седеше и ме гледаше“.

„Колега на работа ми раскажа дека платил девојка, добро да се облечи и да оди со него на закоп на неговата мајка. Затоа што не сакал да го испрашуваат дали и зошто е се уште сам“.

„Најчудните несексуални работи кои сум ги доживеала беше религиозен тип, сакаше само да гледаме филм. Беше осамен и навистина драг дечко“.

„Ми платија 1400 фунти, за да појдам на Youtube собир, а еден тип ми даде 200 фунти да се завиткам со целофан“.

„На мојата пријателка тип и платил 760 фунти да седи на ковчег 3 сати. А тој бил затворен внатре“.

„Немам многу чудни случки, еднаш еден тип ми плати само да ме гризне за пазувите“.

„Привот ден на работа ми беше најчуден. Типот сакаше да глуми киднапер, ми стави црна вреќа на глава, и сакаше да ги кажам последните зборови“

„Облече облека од покојната мајка, и сакаше да го заведам, гумејќи дека сум тој“.

„Го врзав со ланци професорот по книжевност, додека разговаравме за Изгубениот рај“.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top