Вебкафе

Преку оглас од 24.000 евра нуди 30.000 евра награда за загубената ташна – еве што имала во неа

Огласот кој го објави една Германка, а преку кој ја бара својата загубена ташна, е интригантен поради сумата од 30.000 евра која таа ја нуди како награда за чесниот наоѓач, а самата цена на огромниот оглас е фасцинантна, бидејќи чини 24 илјади евра.

Таа пишува дека ја бара сивата рачна чанта марка „Бриони“ заедно со целата содржина.

Чантата ја загубила на 4 ноември со суши ресторанот „Токио“ на главната железничка станица во Берлин помеѓу 12.40 и 12.55, а како контакт ја нуди нејзината имејл адреса.

Според неделникот Шпигл сопственичката на чантата е жена на 50 години, а во чантата имала семеен накит и важни документи.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top