Екстра

Предлози за уредување на тесен простор (фото)


Менаџирањето со слободен простор за некого знае да биде навистина голем проблем. Но, постојат решенија кои може да ви помогнат максимално да го искористите секој „милиметар“ од просторот. Во оваа статија може да ги погледнете сликите кои прикажуваат одлични решенија кога станува збор за паметно искористување на простор.

Полица над врата ќе ви обезбеди додатен простор

Едни од најпопуларните „заштедувачи“ на простор се креветите на расклопување

Подвижна кујна, која ја отвората само кога ви е потребна

Одлично решение за машината за перење садови

Решете го проблемот со „расфрлани“ работи околу кадата

Лабаво кое може да го отворите само кога имате потреба од истото

Решение за проблемот со капаци од разни лонци

Машината за перење алишта „вградете“ ја во ѕидот, и ќе имате додатен простор

Уште едно одлично решение за вашата кујна

Немате простор за даска за пеглање алишта? Не би рекле.

„Висечки“ полици, одличен заштедувач на простор

Крпите може да ги чувате на вратата, и притоа да не ви сметаат

Заштедете огромен простор со кревет на расклопување кој одлично се вклопува со различни ентериери

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top