Видео

Позитив на денот: Потегот од кучето ќе ви го стопли срцето! (видео)


Дали мајчинскиот инстинкт е најјак на светот?

Кога ова куче го здогледа малото јаре, одма заигра мајчинскиот инстинкт. Го зеде шишето и почна да го храни, а јарето едвај го чекаше тоа.

Погледнете:

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top