Актуелно

Пожар во зградата на МВР

Во зградата на Министерството за внатрешни работи има пожар. Гори еден од објектите во комплексот на министерството, објави Пресинг тв.

Во моментов, околу зградата има големо присуство на полиција, која забранува пристап и не дозволува сликање или снимање на министерството.

Повеќе информации во текот на денот.

Advertisements
To Top