Видео

„Последното нецивилизирано племе“: Ако не сте го гледале првиот македонски вестерн – не знаете што пропуштате

Продукција: „Кадибабе“, Подгорци. Едноставно речено, 19-тина минути чудесија. Друго не знаеме што да кажеме.

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top