Филм / ТВ

Погледнете зошто Кевин остана сам дома во филмот „сам дома“

сам дома

Сигурно „Сам дома“ го имате гледано многу пати, но сигирно го немате приметено овој детаљ, кој би можел да смени сѐ.

Се работи за тоа што еден гледач приметил како таткото на Кевин ја фрла во канта авионската карта на Кевин. Одма после тоа се отвори дебата на интернет дали тоа го направил намерно или случајно.

Случувањата во филмот скоро на сите им се познати. Во домот снемува струја, па така семејството не се разбудува на време и мораат да брзаат за да го стасаат авионот. Во целата гужва Кевин останува сам, и мора да се бори со крадци. Пред овој мал детаљ, се сметаше дека таткото на Кевин го остави дома намерно.

Ever wonder what happened to Kevin’s plane ticket in Home Alone? from MovieDetails

Откако на масата се истура млеко, таткото со марамите ја фрла во џубре и картата на Кевин. Дури и да не го заборавеа дома, без карта немаше далеку да појди. Фактот дека кевиновата карта завршила во корпа, се отворија низа нови прашања. Во расправата на Реддит има интересни теории, многу се прашуваат дали таткото на Кевин ги пратил и арамиите…

 

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top