Авто мото

Погледнете како полицаец на велосипед, го „лови“ прекршителот во Ламбурџини(видео)

Познато е дека Јапонците никогаш не се откажуваат, а ова е извонреден пример за тоа. Во видеото тоа е одлично прикажано.

Полицаецот ни на момент не се посомнева дали ќе го фати 600 – коњскиот Ламбурџини. А уште помалку за тоа кој е во автомобилот и дали ќе му наише казна. Тој тргна во лов со војот велосипед да го фати прекршителот кој помина на црвено светло. Ова се гледа навистина само во Јапонија.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top