Ај не заебавај

Поарчил 25.000 фунти за да изгледа како машка самовила

Типов бил воодушевен од митолошките суштества. Неговата љубов кон овие концепти била толку голема, што и самиот посакал да изгледа како самовиљак.

За таа цел, потрошил еден куп пари за да добие таков изглед. Но, како што вели, тоа што го направил не е опсесија, туку чиста љубов. Убавината која ја постигнал со операциите за него е еднаква на внатрешната убавина која ја поседува.

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top