Вебкафе

ПЛАЖА, ЗАДНИК И ШИШЕ: Откачен предизвик и совршена изведба!

Постојано на социјалните мрежи се објавуваат разни будалаштини, кои потоа многумина ги копираат. Ботл флип е такво нешто. Сепак, оваа изведба вреди да се погледа.

Меѓу низата откачени интернет предизвици е и т.н. ботл флип. Станува збор за предизвик со цел да се фрли шише, а тоа по ротирањето да падне на дното врз нечиј задник.

Се разбира за да го постигнете тоа треба да направите еден куп обиди. Но, ова е совршен пример….

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top