Видео

„Пластики се ближат“: Видео шамар за новогодишните реклами на Кока Кола


Greenpeace, светската еколошка невладина организација која се залага за заштита на животната средина, со пародија на рекламните видео спотови на планетарно најпознатиот освежителен безалкохолен пијалок, Кока Кола, упати апел и предупредувачка порака за огромните количества на пластика кои секоја година се произведуваат, трошат и фрлаат во природата.

Видеото е пародија на божиќната и новогодишна реклама на Кока Кола, како еден од најголемите потрошувачи на пластична амбалажа на светско ниво, која секоја година е присутна на нашите ТВ екрани и по интернет сајтовите.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top