Advertisements
Музика

Пијано везија на „Nothing Else Matters“ – Вилијам Џозеф го чувствува дождот

Меѓународно познатиот пијанист, композитор и продуцент, Вилијам Џкозеф, со одлична пијано преработка на фантастичната балада за љубовта и болката од култните Металика.

Advertisements

Најпопуларно

To Top