Видео

Пиењето „на екс“ доби друга димензија – овие немаат грла, туку олуци (видео)

И да, ако некој мисли дека е фраер за пиење пиво на екс, нека го ѕирне видеово и нека се преиспита уште еднаш.

Најпопуларно

To Top