Вебкафе

Певрезен хотелски пакет аранжман: Проститутки, спа и јавање коњи во „секс ресорт“ во Колубија

Бордел во Колумбија се наметнува на сместувачко-угостителскиот светски пазар со неговата уникатна и несекојдневна понуда како „секс ресорт“.

The Good Girls Sex Resort во Кали, Колумбија, нуди пакет аранжманска понуда за типично и конвенционално летно искуство, но гостите, исто така, можат и да си резервираат и некоја од „локалните жени“ за вечерна забава.

Гостите кои ќе резервираат сместување во овој ресорт добиваат типични активности за еден одмор како јавање коњи и играње голф, но можат да добијат и секс  и собни услуги од ескорт дамите. Цените на пакет аранжманите се движат од 599 до 1.499 долари.

Пораки на нивниот вебсајт порачуваат: „Good Girls е ресорт каде можете да бидете придружувани од најубавите латино жени, кои ќе бидат ваши ангели чувари колку што сакате вие“; „Во Good Girls нашата цел е вашите фантазии да ги претвориме во реалност“; „Вашите придружнички ќе ви удоволат и третираат како крал“.

Инаку, за 300 долари до вечер, како гости можете да добиете бесплатна храна и пијалоци, приватна вила, пристап до забави и тури.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top