Вебкафе

ПЕКОЛ: Што се случува кога ќе се здружат жена и љубовница! (ВИДЕО)

Секогаш љубовните триаголници се интересни, да бидеме поконкретни, се сеирџиски за јавноста. Реакциите на неверство често знаат да бидат бурни и да привлечат големо внимание. Но, за разлика од стандардните примери, во Кина расплетот беше малку поразличен.

Наместо, како стандард, да се соочат жената со љубовницата и да си се разберат со помош на насилство, овој пат решија да се здружат против неверникот.

И двете го изведоа на улица, и пред очите на бројните минувачи почнаа наизменично да го удираат со се што ќе најдат, а на крајот ’кутриот’ маж остана ем претепан ем гол.

Погледнете:

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top