Advertisements
Видео

Патникот фрли празно шише од таксито – еве што направи таксистот (виде)

За време на возењето со такси во рускиот град Санкт Петерсбург, патник од видеото фрли празно шише низ прозорецот од такси автомобилот.

Таксистот експресно реагираше во оригинален стил на тој потег и брзо се справи со несовесниот патник.

Advertisements

Најпопуларно

To Top