Славни

Памела Андерсон раскина со Адил Рами: „Тој е чудовиште со двоен живот“

Памела Андерсон доживеа огромно разочарување во љубовната врска со познатиот фудбалер Адил Рами. Како што откри самата Андерсон на Инстаграм, две години, колку што траеше нивната врска, таа била лажена и изневерувана.

Објавувајќи „стикери“ со скршени срца, Памела порача дека е уништена откако сфатила дека Адил цело време водел двоен живот.

„Тешко е да се прифати фактот дека последните две години од мојот живот биле лага. Се излагав и поверував дека сме во голема љубов“, напиша Андерсон.

Таа во објавата нејзиниот бивш партнер го нарече вистинско чудовиште.

„Се шегуваше со другите играчи кои имаа девојки кои живееја во близина на нивните сопруги. Тие луѓе ги нарекуваше чудовишта, но ова е уште полошо. Ги лажел сите. Како е можно да контролираше две женски срца и ума. Тој е чудовиште“, порача Андерсон.

Advertisements
To Top