Блиц

ПАЈАКОТ НЕ ПРОСТУВА!

Откако еден од претставниците на овој „извршител на законот“ на градскиот асфалт „немаше милост“ ниту кон преставничката на полициските сообраќајни сили, друг покажа дека нема играчка со „пајаците“ ни кога се во прашање медиумите.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top