Advertisements
Живот

Овој мал трик ќе ви направи поголемо уживање во сексот речиси постојано?!

Мора да признаете дека за време на жешка акција често мислите ви одлетуваат во шопинг, преглед на дневните обврски и проблеми, наместо во тие моменти да се препуштите исклучиво на уживањето и моментот.

Експертите советуваат дека би требало да користете еден трик покрај кој сексот ќе стане уште подобар.

Имено, тврдат дека не треба во потополност да го исклучите мозокот, токолку да се концентрирате на работите кои ги сметате за повозбудливи.

На пример, за време на акцијјата може да размислувате колку ви е добро чувството додека ве допира по клучните места.

На тој начин мислите можат да се поврзат со она што го чувствува телото, а тоа доведува до интензивен секс и уживање.

Advertisements
To Top