Видео

Овие ѕвезди навистина се избрукаа: Работи кои долго ќе ги паметат

Дури и славните имаат некакви мани, но нивните обично сите ги заприметуваат.

Ѕвездите се често изложени на светла од рефлекторите и камери, па луѓето ги забележуваат сите нивни грешки. Затоа зад себе имаат тим кој се грижи што подобро да изгледаат. Но и ѕвездите се само луѓе, а луѓето грешат, па не е чудно грешки да се случуваат и на сцена.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top