Видео

Овие животни даваат посебни прегратки (видео)

Прегратката е една од најубавите работи што носи мир за телото и духот. Велат дека прегратките не прават среќни и задоволни. А веруваме и дека поголем дел од вас сакаат да добијат или дадат прегратка.

Чувството е непроценливо, овие животни уживаат во пружењето љубов и прегратки, уживајте и вие.

Animals Love And Hug

Animals + hugs = Love

Posted by Meaww on Mittwoch, 10. Januar 2018

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top