Живот

Овие 5 пози се уште подобри доколку се употреби и перница


Овој едноставен реквизит може да промени многу во вашиот сексуален живот.

Секогаш сме во потрага за добри сексуални пози, но ни се чини дека постојано се враќаме на истите. Тоа е дури и нормално затоа што не сме експети за тоа, зарем не?

Но со ова ќе ги зачините секс позите. Следуваат 5 пози кои лесно ќе ги подобрете.

Вибратор на перници

Ставете неколку перници една врз друга и на нив вибратор. Вибраторот би требало да го симулира клиторисот, а партнерот треба да помогни со останатите отвори.

Длабоко на перници

Ова ви е најверојатно позната поза – ставате многу перници и под вас и во мисионерска поза пенетрацијата ќе биде три пати подлабока. А уживањето огромно.

Каубојци на перници

Овој пат тој треба да е долу, а вие на него. Под партнерот треба да има многу перници и да ужива во погледот.

Странично уживање

Партнерот треба да легне во дијагонална положба, а вие легнете до него со цел да бидите во облик на буквата Т. Ова е многу добра положба за мажите кои имаат мал пенис, а и рацете му се слободни.

Длабок doggy

Ставете многу перници на крајот од креветот, каде што ќе ги ставите и колената, а партнерот ќе биде зад вас. Во оваа положба уживањето ќе биде обострано.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top