Ај не заебавај

Откачени работни места за оние на кои им е збоктисана канцелариската работа (фото)

Ако има такви на кои веќе им е преку глава од монотоната и нединамична канцелариска служба, слободно можат да си бираат работни ангажмани и места на кои работата ќе им биде многу „позабавна“. Добро, и малку опасна, ама сепак, сè во име на адреналинот.

На воен носач за авиони и  хеликоптери за време на бура

Чистач на прозорци во Северна Кореја

Ремонтер на Белаз – најголемиот камион на светот

Електричар за висок напон на терен во Кина

Шофер на такси

Не е смешно, брат

Чистач на канализација во Индија

Едноставно, багерист со многу, многу, многу дебели и здрави нерви

Градежен работник во Кина

Бродски екипаж за време на бура

Нафтен работник

Подземен рударски „фитнес“

И тоа го има

Пожарникар на нафтена платформа

Мајстор

Шофер на камион во Русија кога е зима

Производство на сол во Индонезија

Обработување на дрвен материјал во Сибир

Барање дијаманти во Африка

Advertisements
To Top