Advertisements
Авто мото

Откачена реклама за новиот Голф

Автомобилскиот гигант Фолксваген со духовита и откачена реклама го промовираше новиот Голф.

Поентата на рекламата е ставање на акцент на значајноста од автономниот систем за кочење кој го има новиот Голф.

Еве како може да ве спаси Emergency Assist. Системот функционира заедно со системот за одржување на возилото во сообраќајната лента и адаптивниот темпомат и засега е најсовремен автономен систем што може да се вгради во Голф седумка.

Advertisements

Најпопуларно

To Top