Музика

Опасна екипа: „Етносфера“, Дамјан Пејчин и Џамбо Агушев прават растур на „ДАФИНА“

Екипата е следна: Благојче Трајковски на кларинет, Никола Мицевски на хармоника и пијано, Дамјан Пејчиноски на соло гитара, Џамбо Агушев на труба, Владимир Крстев – виолина, Зоран Костадиновски и Тони Цветаноски на гитара, Павле Јаневски – бас, Зоран Ристевски Озо на тапани и Зоран Конга Јагоридовски на конги. Уживајте.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top