Ај не заебавај

„Онадење“ со осет на Фејсбук


Кога ќе ти запнат „јазичните ситничари“, а тебе не ти оди.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top