Култура

Од македонската поетска ризница: Ацо Шопов – „Бела тага на изворот“

Стихови од најчистиот поетски дух кои допираат до најчистото, до најсредето од секој човечки дух. Чита Софија Гогова Врчаковска.

loading...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top