Музика

Од дете до Херби Хенкок – сите лица на хармонијата со музичкиот гениј Џејкоб Колиер


Мултиинструменталниот музичар Џејкоб Колиер, во пет различни фази и на пет различни нивоа, од аспект на длабочина и емоција, ја разложува душата на музичката хармонија. Изгледајте го сето видео, ќе научите за хармонијата, музиката, а преку нив и за животот.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top