Музика

Ново од Сара: Слушнете „како звучи небото“ од Мејс

Музика: Сара Мејс, Иван Петровски и Неврус Бајрам, текст: Сара Мејс, аранжман: Иван Петровски и Неврус Бајрам, гитари: Иван Петровски и Неврус Бајрам, бас: Дејан Митровиќ, тапани: Александар Ванчовски, миксета и мастер: Горан Гешовски, режија, едитирање и продукција: AleXanDeR Прин.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top