Advertisements
Филм / ТВ

Новиот трејлер за „John Wick: Chapter 3 – Parabellum“ ја мрзне крвта во вените

Кијану Ривс повторно пали и жари во улогата на Џон Вик во филмскиот хит во најава „John Wick: Chapter 3 – Parabellum“.

Овојпат се нудат 14 милиони долари за главата на Вик – судејќи според првиот трејлер за „John Wick: Chapter 3 – Parabellum“ сите сакаат да го убијат акциониот херој кој е тргнат да бара и да најде одмазда.

„Третото поглавје е буквално поврзано со второто и почнува со тоа дека Џон Вик е во бегство. Оттука почнува лудилото“, рече Ривс за филмот.

Advertisements
To Top