Advertisements
Вебкафе

Нова компилација од руското сообраќајно лудило

Сè што може од страна на пропис, правило, ограничување, недозволено движење да ви падне на памет – сето тоа браќата Руси без проблем го имаат прекршено повеќекратно, во разни варијанти и услови.

Advertisements
To Top