Видео

Незгодно пореметување: Скраја да е да фати вошки (видео)


Турскиот бербер Берат Полатоглу од Дијарбакир објави видео на својот Инстаграм профил на кое е снимен влакнестиот грб на еден негов муштерија.

Типот кој се потстригува и бричи во берберницата од Берат преку цел грб, рамена и раце е прекриен со црни густи влакна.

Ваквата влакнеста појава може да биде пореметување предизвикано и од болест. Доста е ретка и се нарекува хипертрикоза. Предизвикувачи на истата можат да бидат разни фактори – од хормонски лекови, кожна иритација, па до тумор. Може да се појави на помали делови, но и преку целото тело.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top