Видео

НЕПРОЦЕНЛИВО: Како Палма пречекува каратисти!


Додека кај нас се актуелни локалните избори за градоначалници и кандидатите се борат да се прикажат што е можно поблиски до народот, да видиме мал дел од репертоарот на легендата од Јагодина, тамошниот градоначалник Драган Марковиќ – Палма. Еве како тамошниот градоначалник ги пречека младите каратисти од неговиот град.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top