Вебкафе

Необично пријателство: Другарува со пчелата која ја спасила во градината

Кога оваа жена нашла повредена пчела во нејзината градина, ја зела во куќата и се изненадила кога пчелата многу се приврзала за својата спасителка. Денес тие две се одлични пријателки кои минуваат заедничко време во дружба.

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top