Видео

Нема да ви се верува: Оваа е најбрзата топка на светот во спортот (видео)

Мерењето на брзините од различни топки кои се користат во различни спортови ги даде овие резултати.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top