Видео

Нејмар и другите фудбалски „глумци“ треба да се засрамат од овие нивни колешки (видео)

Додека фудбалскиве ѕвезди од машкиот фудбал се нежни како кокичиња и паѓаат и се акаат од земја ако само поминеш покрај нив, а не да ги удриш, нивните колешки, спортистки, од светот на женскиот рагби се малку поиздржливи. Море, малку повеќе.

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top