Видео

Не знаеме за вас, ама ние сакаме овде да се преселиме (видео)

Прекрасниот норвешки архипелагЛофотен сместен во арктичкиот круг. Толку ни треба нам како инфо, а и вие доволно е толку да знаете. Останатото го имаме на видеото.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top