Вебкафе

Напалената докторка Биљана: Ги допирала мажите по гениталиите, па им нудела сексуални услуги!

Докторката на пациентите им нудела секс, медицински совети и резултате од крвта им ги презентира преку Фејсбук.

Биљана Николова – Траск е докторка која има македонско потекло, но моментално живее и работи во Брокен Хил во Австралија. Таа на своите пациенти им нудела сексуален однос откако ќе ги прегледала нивните гениталии.

Таа на сите пациенти прво ќе им ги допрела гениталиите, а потоа им нудела секс. Пациентот се согласил, па се сексале на нејзиното работно место.

Ситуацијата добила разрешница кога преварата ја открила сопругата на пациентот, а брзо потоа се јавиле и многу пациенти како жртви на докторката.

Оваа докторка е суспендирана на три месеци поради непрофесионално однесување. Како што кажуваат медиумите, таа била во тесни и лични односи со пациентите на кој им нудела секс. После три месеци казна, таа мора да заврши курс за медициснка етика и да се стекне со практично искуство кај професинален ментор во траење од 18 месеци.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top