Блиц

Најпопуларниот љубовен пар од култниот Woodstock ’69

И после 48 години од култниот музички фестивал Woodstock кој прв пат се одржа во 1969 година, љубовниот пар чија фотографија беше искористена како „ковер“ за компилациското винилско издание, а подоцна и за сите останати носачи на звук и слика од легендарното издание на фестивалот, денес сè уште е заедно, вљубени исто како во неповторливите хипи денови.

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top