Advertisements
Видео

Најбрзиот и најлуд поштар на светот

Поштарот се вика Марко Позиело. Другите момци од екипата се Филипо Сера, Џовани Каталано и Мајкл Гуера. Јака велосипедска брканица.

Advertisements
To Top