Вебкафе

Над нас се наоѓа џиновска планета, но не можеме да ја видеме со голо око


Го пропуштивте крајот на светот на 19 ноември? Без гајле, наскоро доаѓа нов. Накратко, „Нибру“, ни виси над главата, а не го гледаме бидејќи тие сакаат така.

Тероетирачирте на заговор кој го предвидуваат крајот на светот минатиот месец, не се откажуваат.

Мет Роџерс, кој повеќе пати предвидува дека планетата Нибру ќе мавне во Земјата, и понатаму упорно го предвидува крајот на светот. До сега тврдеше дека на 19 ноември, Нибру ќе удри во Земјата и нас ќе не снема, но тоа не се случи. Имено, големците се трудат да ја прикријат вистината за Нибру со цел да избегнат масовна хистерија.

Тој кажува дека сонцето и месечина се користат за да ја скријат оваа планета, а и згора на тоа светските влади прскаат хемикалии по небото за да неможеме да ја видеме планетата со голо око.

Погледнете го видеото кој тој ги сними со цел да ни ја открие вистината за Нибру:

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top