Видео

Набобрениот против младиот – еве кој испадна поербап во рингот (видео)

Масивно набилдана мускулатура против 19-годишна младост и ентузијазам. Набобрениот започна со крвнички заканувачки удари, но мечот доби поинаков тек.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top