Видео

На интернет секој и со сешто може да стекне слава – така и малиот Ноа

Во снимката од само три секунди, малиот Ноа се обидува да крене една лубеница во маркетот, која му се слизна од рацете и се распрачи на подот пред него.

Малиот се наведна за да ја земи, но кога виде дека таа е распарчена, веднаш ја спрашти од местото на „злосторот“.

Кога ќе ја погледнете снимката, ќе сфатите зошто на интернет, со помош на социалните мрежи, секој може да стекне свои пет минути слава која, ако подоцна знае да ја искористи и изменаџира, може да има и поголеми бенефити од тоа. За среќа, Ноа е уште мал за тоа. Но, некој друг стои зад камерата и снимката која од него направи инстант интернет ѕвезда. Снимката на Твитер е прегледана над 7,5 милиони пати.

Најпопуларно

To Top