Видео

Му влезе строго со шамари – го направи партали (видео)


Типот му покажа на противникот како се „мете подот“ со употреба само на шамари.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top