Сподели музика

Мора да ја чуете „Заборавете на нас“: Најдобрата преработка на пркосниот хит од Балашевиќ

Одлична преработка на хитот „Рачунајте на нас“ од Балашевиќ во одличен текстуален и музички аранжман на Ален Марковиќ. Поздрав до генерациите кои ќе се пронајдат во текстот и ќе треба сериозно да подразмислат за иднината.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top